Diccionaris, enciclopèdies o glossaris de tipus generalista

Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans (DIEC2). Enllaça amb altres diccionaris, entre els quals el de sinònims d'Albert Jané. Existeixen fins a set condicions de cerca, una de les quals és «Acabada en», per mitjà de la qual s'obtenen paraules acabades d'una determinada manera, la qual cosa és útil si es pretén redactar un text amb rima consonant. Aquest servei també es pot aconseguir amb el diccionari Regex (vegeu més avall).

A més dels continguts propis de l'enciclopèdia, conté el Gran Diccionari de la llengua catalana, el conjugador verbal, diversos diccionaris de traducció i nombrosos diccionaris específics en funció de la matèria. Determinats continguts (com per exemple els diccionaris multilingües o el Diccionari de Sinònims Franquesa) són d'accés restringit.

Aquesta singular pàgina del filòleg, lingüista, traductor i corrector andreuenc Jaume Salvanyà conté un recull de significats, expressions i paraules d'ús habitual que, tanmateix, no consten al DIEC.

És l'enciclopèdia en línia de contingut lliure més coneguda. Creix i evoluciona de forma altruista, col·laborativa i en múltiples llengües. El català fou la tercera llengua a integrar-s'hi, després de l'anglès i l'alemany. Existeixen nombrosos projectes o serveis vinculats a aquesta enciclopèdia, com ara els canals Viquinotícies o Viquidites (citacions, frases fetes i locucions i dites populars) i el Viccionari. L'Amical Viquipèdia és l'organització independent sense ànim de lucre que promou la Viquipèdia, els seus projectes germans, el coneixement lliure en català i la cultura catalana a dins i fora de la xarxa.