Avís legal i política de privacitat

En compliment de la normativa de protecció de dades i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s'informa que el titular d’aquest web és Vicenç Ambrós i Besa. Tots els drets d’explotació estan reservats, i l’ús dels materials que hi consten (mitjançant reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial) requereix l’autorització, expressa i per escrit, del seu titular. La petició es pot formular mitjançant el formulari de contacte previst a l'efecte o un correu electrònic adreçat a vicens_ambros@hotmail.com. El titular del web no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús que es faci del seu contingut, i es reserva el dret d’actualitzar-lo i de modificar-lo sense previ avís. La informació transmesa de forma automàtica amb motiu de la navegació en aquest web únicament s’utilitzarà per efectuar anàlisis estadístiques (en tot cas, de forma anònima).

Eventualment, les dades que la persona usuària faciliti de forma voluntària a través d’aquest web seran objecte de tractament automatitzat, i s’incorporaran a un fitxer propietat de Vicenç Ambrós i Besa. Aquestes dades no es faran públiques en cap cas ni s’utilitzaran amb finalitats comercials, però sí per contactar amb la persona usuària si aquesta prèviament ho ha consentit i no consti que hagi revocat el consentiment. Les dades es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió i, com a màxim, durant un període de dos anys. Les persones titulars d’aquestes dades poden exercir llurs drets d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició sol·licitant-ho mitjançant el formulari de contacte o un correu electrònic a vicens_ambros@hotmail.com.

Qui tingui la intenció d’incloure en un lloc web un enllaç que dirigeixi a aquesta pàgina web, haurà de sol·licitar-ho prèviament a Vicenç Ambrós i Besa (mitjançant el formulari de contacte o un correu electrònic a vicens_ambros@hotmail.com). La petició es podrà denegar si el web que pretengui oferir l’enllaç inclou continguts racistes, violents, denigrants, il·lícits, contraris a l’essència d’aquest web o similars. Els enllaços no pressuposen que el titular d’aquest web conegui, accepti, promocioni o avali els continguts, els formats o les prestacions dels webs enllaçats o dels que enllacin amb aquest.

La resolució de les eventuals discrepàncies es regirà per la normativa aplicable vigent a Catalunya.