Obres

De les obres següents, copyright © de Vicenç Ambrós i Besa, llevat dels comentaris d'obres i els fragments citats. Última actualització: 25/10/2020

Des d'aquest apartat, podeu expressar opinions sobre la vostra visita en aquest lloc web, o comentar les obres o els textos que hagueu llegit. També podeu formular suggeriments o propostes de millora. Tots aquests comentaris seran visibles per a la resta d'internautes.

Novel·les

De les novel·les El llac de les ànimes i Acta martyrum, només hi ha disponible el primer capítol

Relats


Últimes incorporacions: incorporació de nous microrelats

Poemes i versos

Últimes incorporacions: la refosa d'obres poètiques en el recull Poemes i versos 2005 - 2020, Cal·ligrama, nou poema a l'apartat Diades i Bonança

Teniu a la vostra disposició el recull Poemes i versos 2005 - 2020

Altres obres

Col·laboracions

Primer divendres, revista de poesia, literatura i arts gràfiques (número 1, publicat el 9/06/2020).

Primer divendres, revista de poesia, literatura i arts gràfiques (primera prova, publicada el 4/05/2020).

Confitats - Confiats, projecte col·lectiu i eclèctic nascut de diverses habilitats creatives (recull publicat l'1/05/2020).

Taller d'escriptura

L'apartat Escrivim? d'aquest mateix lloc web és una composició oberta que conté diverses orientacions, idees o estratègies orientades al desenvolupament de la creativitat literària. Aquest apartat es completa amb l'obrador de Recursos, una llista d'eines i aplicacions en línia sobre l'activitat literària.

Textos jurídics

De les obres següents, copyright © de Vicenç Ambrós i Besa, llevat dels fragments citats. Se n’autoritza la divulgació mitjançant les condicions de la llicència Creative Commons (Reconeixement - No Comercial - Sense Obres Derivades [http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ - http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/legalcode.ca]), d’acord amb la normativa vigent.

Estrangeria

L'extinció de les autoritzacions en l'àmbit de l'estrangeria: la seva eficàcia en el temps (PDF). Treball Final del Màster en Estudis Jurídics Avançats (UB). En català i castellà.

Consumidors i usuaris

La defensa dels drets de les persones usuàries i els arbitratges de consum en el sector de les telecomunicacions (PDF). Treball final de l'assignatura de Regulació Econòmica del Màster en Estudis Jurídics Avançats (UB). En català.